GRADUATION LETTER

"First Swimming Marathon - St. Vlas - 2018"!

GRADUATION LETTER

“First Swimming Marathon – St. Vlas – 2018”!

 

Dear friends,

For us it was very pleasant, to be a host of “First Marathon Swimming – Sveti Vlas – 2018”!

The biggest and most pleasant surprise was the great interest of participants to the event.

We thank the organizers for the excellent preparation!

We thank our partners and participants for your kind letters!

We will be glad that this initiative will become a tradition in “Dinevi Resort”, because “the sport is health – let’s have fun together”!

See you soon!

 

“Уважаеми г-да Диневи,

Ние сме група плувци-ветерани от София и искаме да изразим благодарността си за възможността да участваме в организирания с Ваша подкрепа първи плувен маратон „Свети Влас“. За нас беше удоволствие и предизвикателство да се включим в състезанието и останахме впечатлени от отличната организация, добрата подготовка и чудесната атмосфера на надпреварата. Маратонът се превърна в истински празник за всички, включително и за нас. Останахме приятно изненадани и от големия интерес към събитието, и най-вече от присъствието на толкова много деца.
Считаме, че подобни прояви са важни и за подрастващите, и за ветерани като нас, и е чудесно, че курорт като Свети Влас се включва в списъка с морски дестинации в България, които организират плувни маратони в открити води. Отново Ви благодарим за възможността да участваме в първия плувен маратон „Свети Влас“ и се надяваме през следващата година отново да имаме шанс да плуваме маратон в любимия ни курорт.

София, 27 август 2018 г.

С уважение:
Димитър Николов Кръстев
Иван Рашков Иванов
Красимир Димитров Тодоров
Тодор Димитров Тодоров
Росица Николова Стойкова
Ангел Цветанов Дешков “

“Моля, приемете нашите най-искрени благодарности за перфектната организация на Първия плувен маратон в Св. Влас и за безрезервната подкрепа на Диневи Груп, която със своето съдействие и подкрепа постоянно допринася за развитието на плувния спорт у нас.

Моля, предайте нашите специални благодарности на Г-н Йордан Динев и Г-н Динко Динев, без чиято помощ осъществяването на това начинание нямаше да бъде възможно.

FINIS ще продължи да подкрепя българското състезателно плуване и ние искрено се надяваме, че ще превърнем това събитие в чудесна традиция.

Поздрави,

Пламен Николов

Генерален директор – регион Европа, Близък Изток и Африка

FINIS, Inc. | Simplify Swimming

www.FINISswim.com