Международна регата „COR CAROLI” – 2018 – Mарина Диневи – Свети Влас

Corcaroli Marina Dinevi

Марина Диневи ще посрещне над 50 ветрохода по време на втория етап от международната регата „COR CAROLI”

 

Уважаеми гости на Диневи Ризорт!

Заповядайте на зрелищния финал от втория етап на престижната Международна регата „COR CAROLI”2018. Обещаваме ви екстремни изживявания и висока доза адреналин!

Флотилия от над 50 ветроходни яхти ще акостира на Марина Диневи в Свети Влас на 13 август. Финалистите от втория етап на регата ще пристигнат в 15.00 ч., католюбителите на ветроходните спортове ще имат възможност да видят отблизо яхтите, да беседват с екипажа и да научат повече, както за техническите характеристики на лодките, така и за спецификите по време на гонките.

Третият етап стартира на 14 август в 10:00 ч. от Свети Влас и финишира във Варна, където ще се проведе и награждаването в генералното класиране.

 

Регатата, организирана от фондация „Cor Caroli“ се провежда за 18-ти път в България, като участниците тази година са над 50 лодки, което е тотален рекорд за ветроходните регати у нас.Яхтитеплaват под флаговете на България,Румъния,Украйна, Русия, Франция, Италия,Германия,  като над 350състезатели ще се борят за „Синята лента на Cor Caroli”.

Станете част от най-мащабното ветроходно събитие по родното Черноморие!

Очакваме Ви!