Събития

СЪБИТИЯ — ДИНЕВИ ГРУП

Diamond Night Dinevi Resort
Diamond and Champagne Night – Марина Диневи – Свети Влас – 01.08.2020

Бранд мениджърът на SSG Jewellery and Diamonds Петя Велкова ексклузивно представи стилните цветни диаманти на ювелирната компания. И сподели повече информация за тях, защото са единствените в България, които ги предлагат у нас.

Www.bta
10- ти ежегодни награди за телевизионна журналистика “Свети Влас” – 05.09.2020

Церемонията по връчването на престижните отличия се състоя на яхтено пристанище Марина Диневи в курорта Диневи Ризорт. Преди това в курорта имаше дискусия на тема “Развитието на медиите и телевизиите и активното влияние върху тях през последната година”. Участваха медийни експерти, репортери, журналисти.

Regata 38
20-ото издание на ветроходната регата “Кор Кароли” БУРГАС

Яхта “Еспресо Мартини” с шкипер Павлин Надворни спечели приза “Синя лента” в 20-ото издание на ветроходната регата “Кор Кароли”. Наградата се връчва на екипажа, който най-бързо премина дистанцията във всички гонки по реално време. В атрактивното състезание участваха 39 лодки от България и Украйна.

Fashion Weekend
Марина Диневи в Свети Влас се превърна отново в подиум от световна величина за Summer Fashion Weekend през август 2020

Организаторите от Code Fashion TV и Dinevi Group представиха най-горещия моден уикенд на лято 2020!
Марина Диневи в Свети Влас се превърна отново в подиум от световна величина за Summer Fashion Weekend през август. Стотици гости се събраха на най-луксозното място на българското Черноморие за модното събитие.

Cinema
Супер звезди на руското кино пристигат в Свети Влас за снимките на руския игрален филм „Големият лов“.

В продължение на един месец Свети Влас ще се превърне в арена на фантастични чудовища, които нападат кроткото крайбрежие и всяват шок и ужас сред местното население. От продукцията не издават повече за сюжета, защото има изненадващо развитие и още по-изненадващ финал, но посланието на филма е, че светът ще бъде спасен от тези, които най-малко очакваме.

Hristo Garbov
Драматичен театър “Сава Огнянов” – ПРЕДСТАВЯ – ПОМОЩ, ЖЕНА МИ Е ЛУДА

На сцената на Амфитеатър Арена – Свети Влас – 30.08 – 21:00 часа :
Драматичен театър “Сава Огнянов” – Русе
ПРЕДСТАВЯ
“ПОМОЩ, ЖЕНА МИ Е ЛУДА”
от Жан Барбие

В чест на 60 – годишнината на актьора
ХРИСТО ГЪРБОВ

dinevi-fashion-week
SUMMER FASHION WEEKEND 15/16/17 AUGUST 2019 MARINA DINEVI

Едно ново, вълнуващо приключение, което организаторите на Sofia Fashion Week и българската модна телевизия – Code Fashion заедно със собствениците на Marina Dinevi Yacht Port Ви предлагат да изживеете на брега на морето.