НОВИНИ ОТ ДИНЕВИ ГРУП

Новини от Диневи Груп

Arena Amphitheatre Sveti Vlas
Амфитеатър Арена: Програма 2023

Програмата на Амфитеатър Арена за 2023 е изключително обещаваща, всяка седмица е богата с културни и социални събития . Вижте цялата програма на Амфитеатър Арена Свети Влас за 2023.

5 Result
Годишни награди Black Sea Lifestyle Awards 2022

Лидерите в развитието на Черноморския регион бяха отличени от осмото издание на годишните награди Black Sea Lifestyle Awards 2022 на сцената на уникалния амфитеатър АРЕНА в курорта Свети Влас.

Trailer Love Monsters
Игралният филм „Любов и чудовища“

Лукс, български и световни модни брандове, модели, парти и много настроение от нас организаторите Code Fashion TV и Dinevi Group .

Sveti Vlas Resort
Summer Fashion Weekend – Marina Dinevi Yacht Port – 13-14.08.2021

Лукс, български и световни модни брандове, модели, парти и много настроение от нас организаторите Code Fashion TV и Dinevi Group .

Arena Sveti Vlas
Театрален фестивал Свети Влас през целия летен сезон 2021

Календарът на летния театър е изключително обещаващ, всяка седмица ни подарява поне две хитови културни събития . Очаквайте програмата на Амфитеатър Арена Свети Влас!

IMG E2197
Котвите в Диневи Ризорт – снимки Анонс за потъналата история на Черно Море, как се е образувало и мита за потопа

Този снимков анонс е посветен на Нейно Величество Котвата, която намира място в градините на Диневи ризорт, Свети Влас, символизира връзка на крайбрежните селища с морето, както и значението на морската търговия за местното население, което изкарва своята прехраната с корабоплаване още от древни времена.

Woodrow Wilson Sveti Vlas
Паметник на Удроу Уилсън, издигнат в Свети Влас от Фондация “Българска Памет — Братя Диневи”

28-ият американски президент Удроу Уилсън, за доказаната му роля, като благодетел на България през 1919-1920 г., на Парижката мирна конференция.

IMG E1850
Барелеф на казахстанския философ Абай бе открит в Свети Влас

Посланикът на Казахстан Темиртай Избастин, благодари на фондация „Българска памет – братя Диневи“ за това, че е уважила паметта на философа Абай в годината, когато се навършват 175 години от рождението му.

Dinev
РЕЗИДЕНЦИЯ ДИНЕВИ В СОФИЯ С ПРЕСТИЖНА НАГРАДА

Най-новият обект на Диневи Груп – Резиденция „Диневи“, Лозенец в София, бе отличен с награда в категория „Building Innovation Award“ на Националния конкурс „Сграда на годината 2019“.

Dinko Dinev
Традиционна Коледна вечеря 2019 – Диневи Груп

„Щастлив съм, когато виждам толкова успешни българи на едно място. Това са хората, които успешно развиват света около нас, всеки в своята област, и то по най-достойният начин. Това, което ни обединява, е вярата в утрешния ден, в доброто бъдеще на страната ни“, заяви в обръщението си към гостите Йордан Динев.

Asen Oshanov
България се гордее с такива личности! Асен Ошанов Юрист, журналист, поет и приятел

Познавам ви от началото, зная как упорито вървяхте напред и как постигнахте успехите. Сами постигнахте всичко.

Yordan Dinev
Коктейл по случай 3-ти март – национален празник на България – хотел Мираж – Диневи Груп

В изключително емоционално и въздействащо слово Йордан Динев заяви, че иска да направи поклон към саможертвата на тези хора, които отричайки доброто си съществуване, дадоха живота си за майка България.

Boyan Radev
Боян Радев – Те са мъже в живота, мъже в приятелството, мъже в бизнеса.

Двамата са предприемачи с голям размах – толкова голям, че България е малка да ги побере.

Pavel Vasev
Павел Васев – Днес повече от всякога имаме нужда от – Оптимистична теория за нашия народ

Днес повече от всякога имаме нужда от „Оптимистична теория за нашия народ“ – така както това е определено преди много години от великия Иван Хаджийски.

Mma
Кубрат Пулев Европейски шампион в професионалния бокс, тежка категория

Чест е за мен да познавам Динко и Йордан Диневи..Общуването с тях е не само удоволствие, всеки един разговор е урок за мен – Кубрат Пулев