НОВИНИ ОТ ДИНЕВИ ГРУП

Новини от Диневи Груп

Ginyo Ganev Dinko Dinev Yordan Dinev Dinevi Group
Диневи Груп Представя – Гиньо Ганев Първият национален омбудсман на Република България

Не може да има съмнение, че мащабът и добронамереността, която носиш, ще допри- несат за така полезното сближаване между българи и грузинци – и като икономически действия, и като чувства.

Dinko Dinev Yordan Dinev Solomon Passi
Диневи Груп Представя – Соломон Паси – Министър на външните работи 2001‒2005

Двамата изградиха в Свети Влас едно цяло курортно място със собствена туристическа инфраструктура – яхтено пристанище, плажове, улици, площади, храмове, амфитеатър и т.н. „Малката“ подробност е, че тази инфраструктура не е построена и заплатена от държавата или общината, а от тях самите.

Irina Bokova UNESCO
Диневи Груп Представя – Ирина Бокова – Генерален директор на ЮНЕСКО

Използвам случая да изразя уважението си към Вас като личности със значителен принос за развитието на българската култура и утвърждаване на българския дух.
Българската история е предопределила основна роля на меценатите в изграждането и запазването на най-високите постижения на националната ни култура и духовност.

Dinevi Group Zhelyu Zhelev
Диневи Груп представя – Желю Желев, Президент на Република България 1990‒1997

Благодаря ви за това, че върнахте в българския език почти забравената дума „родолюбци“. На всички е известно, че във вашия бизнес има място и за благотворителност – в полза на културата, историята, религията.

Geoffrey Charles Van Orden
Диневи Груп представя – Джеффри ван Орден

С чест и достойнство по пътя към успеха!
За мен господата Динко и Йордан Диневи олицетворяват силния предприемачески дух на съвременна България – член на ЕС и НАТО. Техният родови девиз „Чест и достойнство“, който следват и в бизнеса, буди уважение и в моята родина

Вселенски Патриарх
Диневи Груп представя – Негово Всесветейшество – Вселенски Патриарх, Вартоломей I

„Славата за добрите дела на братя Диневи достигна до новия Рим! Заради тяхната дейност на ктитори, Вселенската патриаршия им присъжда нейното най- високо отличие – ордена „Свети Андрей Първозвани“.