Амфитеатър “Арена “ представя:

Вечери на българските традиции и обичаи “Магията на България”

Magic Of Bulgaria

Амфитеатър “Арена “ представя:

Вечери на българските традиции и обичаи “Магията на България”

България е страна с богата култура, фолклор, обредни ритуали и трaдиции. В продължение на векове българският народ е съумявал да съхрани тези най-съкровени и сплотяващи уникални обичаи и обреди. Днес, те изглеждат мистично с пъстрите си костюми, зрелищни танци, магични гласове и ритми. Срещата с тях оставя завладяващи спомени в сърцата на зрителите.

Амфитеатър “Арена” в гр. Свети Влас е мястото, където вековните български предания и традиции ще бъдат възродени в мащабния спектакъл “МАГИЯТА НА БЪЛГАРИЯ”. През летния сезо арената в курортното градче ще се превърне в сцена на богатата българскафолклорна съкровищница. Афишът включва много песни, автентични танци и хореографии от всички етнографски райони на България, част от огромното ни фолклорно наследство.

Тайнствени и древни, тези обичаи ще запалят плам в сърцето на всеки.През целия сезон, жителите и туристите на гр. Свети Влас ще имат възможност да се потопят в магията на маскарадните игри, танците върху жарава, самобитните костюми и звъна на чановете.

Очакваме Ви !

Спектакълът се осъществява с партньорството на АНПТ “Сливен”.

Дати на провеждане:

08.07 – 21:00 часа

 Билети на касата на амфитеатъра от 22.06

Работно време: от 17.30 до 22.30ч

 

Телефон за връзка: +359 894 497614