POKER RUN България - 01.08.2020 – Второ издание

POKER RUN България – 01.08.2020 – Второ издание

Тази година ежегодното ексклузивно събитие POKER RUN България, организирано от Яхт Клуб Созопол, се случи на 1 Август !

Специален гост беше г-н Умбeртo Кaпeли, coбcтвeник на един oт нaй-гoлeмитe прoизвoдитeли нa лoдки и яхти в Eврoпa – кoмпaниятa Саpеlli.

СТАРТЪТ на POKER RUN Bulgaria 2020 беше даден в клуб Spices, Яхт Клуб Созопол. Там Капитаните изтеглиха първата си късметлийска карта и отпалаваха към Marina Dinevi Yacht Port, втората локация от маршрута. Награждаването за Скоростна отсечка в Poker Run по традиция се проведе на

Marina Dinevi Yacht Port

За втора поредна година, в това уникално по рода си събитие за България, взеха участие над 120 човека.

5 локации
5 събития
5 карти
1 победител
1 незабравим уикенд

Какво е POKER RUN?

POKER RUN е събитие за собственици на моторни лодки и яхти, което няма състезателен характер и се организира с идеята участниците да се наслаждават и забвляват заедно на красиви места по родното ни Черноморие. Маршрутът се състои от 5 локации, на всяка от които, участниците теглят произволна карта от предварително подготвено тесте с карти. На финала всеки екипаж е събрал по една ръка от 5 карти. По правилата на играта Тексас Холдем покер, печели играча с най-силна ръка. Разбира се, на всяка локация бяха подготвени атрактивни и приятни изненади за всички участници.

Истински запомнящо се и забавно преживяване! И за да има още повече емоция за любителите на бързите лодки, даваме опция за скоростна отсечка, в която имат шанса да покажат възможностите на лодките си и своите капитански умения. Dare to try!