Scroll Top


Ексклузивна мода, лукс и морски вълни на Summer Fashion Weekend 2021 13-14.08

Мода от САЩ, Италия, Португалия, Турция и Украйна и десетки български дизайнери се качиха на сцената на Марина Диневи по време на модния уикенд.

Вечерта на 13 август, започна с Мадам Рошав и Рошавата гарга – екстравагантни модни решения на сцената на Свети Влас дадоха старт на модните ревюта за вечерта.
Дефилетата на модната сцена продължиха с ексклузивни колекции на SSG, VANITTA, Mia Atelier, Sena Design, Lara Korotenko, Junus Coban, AnimaGemela, Kiara Fashion и BoldAtelier.

Стил, елегантност и модни страсти, продължиха и във втората вечер на Summer Fashion Weekend на 14 август.

Модните ревюта започнаха с модна къща Briliantin и ексклузивните тоалети на Sherri Hill. След тях на сцената видяхме ексклузивните колекции на Antony Langountin, MED, Inside Us, Bluepoint, WOLM, SAHOCO, Virgin Skin 4U, Desire mark и колекция висша мода на Evgeniya Borisova.

Водещи на Summer Fashion Weekend 2021 и тази година бяха очарователните лица на Code Fashion TV Елица Стойчева и Златина Иванова. За косите на моделите от Ивет Фешън се погрижиха от Christian of Roma, а за грима екипът на Светлана Арсова.

По традиция на червения килим бяха камерите на българската модна телевизия, а сред гостите – ВИП от модния и бизнес елит на страната, чуждестранни гости и звезди.

Двете вечери гостите се насладиха и на шопинг в бекстейдж веднага след ревютата и изкупиха моделите от колекциите.

Класни напитки, музика и изключително модерни и стилни гости направиха Summer Fashion Weekend най-бляскавия уикенд на лято 2021.

Продуцент и режисьор на събитието е Мария Бонева.
Официален партньор и организатор на събитието Даниела Неделчева за Диневи Груп.