БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

“Първи Плувен Маратон – Свети Влас - 2018”!

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

“Първи Плувен Маратон – Свети Влас – 2018”!

 

Уважаеми приятели,

За нас беше изключително приятно, да бъдем домакини на “Първи Плувен Маратон – Свети Влас – 2018”!

Най-голяма и приятна изненада беше големия интерес от участници към мероприятието.

Благодарим на организаторите за отличната подготовка!

Благодарим на нашите партньори и участници за милите писма !

Ще се радваме, тази инициатива да стане традиция в “Диневи Ризорт”, защото “..спортът е здраве – нека да се забавляваме заедно”!

До нови срещи!

“Уважаеми г-да Диневи,

Ние сме група плувци-ветерани от София и искаме да изразим благодарността си за възможността да участваме в организирания с Ваша подкрепа първи плувен маратон „Свети Влас“. За нас беше удоволствие и предизвикателство да се включим в състезанието и останахме впечатлени от отличната организация, добрата подготовка и чудесната атмосфера на надпреварата. Маратонът се превърна в истински празник за всички, включително и за нас. Останахме приятно изненадани и от големия интерес към събитието, и най-вече от присъствието на толкова много деца.
Считаме, че подобни прояви са важни и за подрастващите, и за ветерани като нас, и е чудесно, че курорт като Свети Влас се включва в списъка с морски дестинации в България, които организират плувни маратони в открити води. Отново Ви благодарим за възможността да участваме в първия плувен маратон „Свети Влас“ и се надяваме през следващата година отново да имаме шанс да плуваме маратон в любимия ни курорт.

София, 27 август 2018 г.

С уважение:
Димитър Николов Кръстев
Иван Рашков Иванов
Красимир Димитров Тодоров
Тодор Димитров Тодоров
Росица Николова Стойкова
Ангел Цветанов Дешков “

“Моля, приемете нашите най-искрени благодарности за перфектната организация на Първия плувен маратон в Св. Влас и за безрезервната подкрепа на Диневи Груп, която със своето съдействие и подкрепа постоянно допринася за развитието на плувния спорт у нас.

Моля, предайте нашите специални благодарности на Г-н Йордан Динев и Г-н Динко Динев, без чиято помощ осъществяването на това начинание нямаше да бъде възможно.

FINIS ще продължи да подкрепя българското състезателно плуване и ние искрено се надяваме, че ще превърнем това събитие в чудесна традиция.

Поздрави,

Пламен Николов

Генерален директор – регион Европа, Близък Изток и Африка

FINIS, Inc. | Simplify Swimming

www.FINISswim.com