“Poker Run”

10.08.2019

11:30 – първи стоп от съревнованието - Пристигане на Марина Диневи, Свети Влас

Marina Dinevi Poker Run

“Poker Run”

10.08.2019

11:30 – първи стоп от съревнованието – Пристигане на Марина Диневи, Свети Влас

Planet Club  – Награждаване на първия пристигнал от скоростната отсечка Яхт Клуб Созопол – Марина Диневи , Свети Влас

13:00 – втори старт от съревнованието – Марина Диневи, Свети Влас

 

“Poker Run” е първо по рода си специално събитиe организарано в България. Амбициозната идея на организаторите е с това първо събитие да се сложи началото на традиционни, ежегодни събития в този формат. Целта на събитието е по вълнуващ, елегантен и забавен начин да бъдат представяни ексклузивни брандове на определена потребителска ниша, а именно собственици на моторни яхти и техният кръг от приятели.

Хора свикнали с лукса, емоцията и стила на първокласния начин на живот, обичащи адреналина и предизвикателствата, пътешественици, лидери в
крак с времето и иновациите, постоянно търсещи и избиращи качественото, потребяващи първокласни стоки и услуги, оценяващи личното отношение. Събитието няма състезателен характер, то е планирано да бъде едно забавно, емоционално и истински запомнящо се преживяване.

OПИСАНИЕ

В основата на събитието, което няма състезателен характер са моторните лодки, които ще плават по предварително определен маршрут с 5 спирания.
На всяко точка определена за спиране ще се организира различен вид събитие, като участниците ще теглят по една карта от предварително подготвено тесте с карти, за да могат на финала да имат една ръка от 5 карти. По правилата на покер играта, печели играча с най-силна ръка. Организаторите се
стремят да направят симбиоза между истинско запомнящо се преживяване, удоволствие и възбуда, но за да има повече емоция на любителите на бързите лодки ще бъде предложена скоростна отсечка, в която те могат да покажат възможностите на лодките си и своите капитански умения.

СЪБИТИЕТО

Дата: 10 август 2019 г. Локации за спиране на лодките

Старт: Яхт Клуб Созопол

Първи стоп: Марина Диневи, Planet Club

Втори стоп: Несебър

Трети стоп: Плажен Бар “Джанка дел мар”

Финал: Яхт Клуб Созопол – Rесторант Spices