Алея на Българската Златна Олимпийската Слава

Олимпийските шампиони на България – увековечени в Алея на Българската Златна Олимпийската Слава в Свети Влас.

АЛЕЯ НА БЪЛГАРСКАТА ЗЛАТНА ОЛИМПИЙСКАТА СЛАВА

Всичките ни олимпийски шампиони от игрите са увековечени с барелефи в специална Алея на Българската Златна Олимпийската слава“. Официaлната церемония по откриването се състоя на 16 август 2019 в курорта Свети Влас. Инициативата е на Българския олимпийски комитет /БОК/ и фондация „Българска памет – Братя Диневи“.

Алеята беше открита от председателя на БОК Стефка Костадинова и от съпредседателя на фондацията Йордан Динев. На церемонията присъстваха и някои от спортистите ни, спечелили златни олимпийски медали. Целта на благородната инициатива е да се остави спомен за всички шампиони, прославили името на България по света.

Други Обществени и Културни Проекти

БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ

ДИНЕВИ ГРУП са главни изпълнители на сградата на Бургаския свободен университет. Тя е една от най-мащабните обществени реализации за Бургаски регион.

АЛЕЯ НА НАРОДИТЕ

Алея на народите в Свети Влас включва поставянето на бронзови барелефи на национални герои и бележити личности от  различни нации, които имат важна роля в българската история.

АМФИТЕАТЪР АРЕНА

През 2008 г. братя ДИНЕВИ изграждат Амфитеатър „АРЕНА“. Модерното съоръжение разполага с 800 места за любителите на Мелпомена и се намира на метри от брега.

Новини

Arena Amphitheatre Sveti Vlas
Амфитеатър Арена: Програма 2023

Програмата на Амфитеатър Арена за 2023 е изключително обещаваща, всяка седмица е богата с културни и социални събития . Вижте цялата програма на Амфитеатър Арена Свети Влас за 2023.

5 Result
Годишни награди Black Sea Lifestyle Awards 2022

Лидерите в развитието на Черноморския регион бяха отличени от осмото издание на годишните награди Black Sea Lifestyle Awards 2022 на сцената на уникалния амфитеатър АРЕНА в курорта Свети Влас.

Trailer Love Monsters
Игралният филм „Любов и чудовища“

Лукс, български и световни модни брандове, модели, парти и много настроение от нас организаторите Code Fashion TV и Dinevi Group .