Бургаски Свободен Университет

ДИНЕВИ ГРУП са главни изпълнители на сградата на Бургаския свободен университет. Тя е една от най-мащабните обществени реализации за Бургаски регион.

БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ

БСУ  е разположен в центъра на града и е с разгърната застроена площ от над 23 000 кв. м. Централният учебен корпус представлява полукръг, а аулата с формата на конус включва зала с 250 места. Архитектурен акцент е покривът – метална конструкция със стъклопакет под формата на купол. Сградата е носител на приза „Сграда на годината“ 2004, присъждан в областта на архитектурата и строителството, а нейният главен архитект Людмила Кьосева е обявена за „Архитект на годината“.

БСУ има най-новата и най-модерна материална база в системата на висшето образование в България. Това позволява в университета да се провеждат конференции, семинари, обучения, публични лекции, изложби, изложения, фестивали и др.

Други Обществени и Културни Проекти

АМФИТЕАТЪР АРЕНА

През 2008 г. братя ДИНЕВИ изграждат Амфитеатър „АРЕНА“. Модерното съоръжение разполага с 800 места за любителите на Мелпомена и се намира на метри от брега.

АЛЕЯ НА НАРОДИТЕ

Алея на народите в Свети Влас включва поставянето на бронзови барелефи на национални герои и бележити личности от  различни нации, които имат важна роля в българската история.

ПРАВОСЛАВЕН ХРАМ „СВЕТИ ВЛАСИЙ“

Продължавайки дарителските традиции на българските възрожденци, братя Диневи инвестират собствени средства в изграждането на храма „Свети Власий“.

Новини

Arena Amphitheatre Sveti Vlas
Амфитеатър Арена: Програма 2023

Програмата на Амфитеатър Арена за 2023 е изключително обещаваща, всяка седмица е богата с културни и социални събития . Вижте цялата програма на Амфитеатър Арена Свети Влас за 2023.

5 Result
Годишни награди Black Sea Lifestyle Awards 2022

Лидерите в развитието на Черноморския регион бяха отличени от осмото издание на годишните награди Black Sea Lifestyle Awards 2022 на сцената на уникалния амфитеатър АРЕНА в курорта Свети Влас.

Trailer Love Monsters
Игралният филм „Любов и чудовища“

Лукс, български и световни модни брандове, модели, парти и много настроение от нас организаторите Code Fashion TV и Dinevi Group .