Амфитеатър Арена

В основата на всяко изкуство, както и на всеки бизнес, стои страстта – към това, което те вдъхновява, което те зарежда, което правиш със сърце и с размах.

АМФИТЕАТЪР АРЕНА

Водени от тази страст през 2008 г. братя ДИНЕВИ изграждат Амфитеатър „АРЕНА“. Модерното съоръжение разполага с 800 места за любителите на Мелпомена и се намира на метри от брега. В поздравителния си адрес към предприемачите, тогавашният министър на културата Стефан Данаилов написа, че „отношението на меценатство и закрила спрямо талантливите хора на България, е едно от най-стойностните капиталовложения в обществото ни“.

Вече 10 години арената в Свети Влас събира едни от най-популярните имена на родната артистична, музикална и спортна сцена. Тя на практика е културният календар на града и околността и се превърна в негова емблема.

През летния сезон, културният афиш включва интересни тематични вечери, гостуват театрални формации и музикални групи. Тук се провежда традиционният конкурс за телевизионна журналистика „Свети Влас“, фестивалът на изкуствата, турнирите по смесени бойни изкуства ММА и др. Точно тук, жителите на града и чуждестранните туристи, наблюдаваха уникалната тренировка по айкидо, която холивудската легенда Стивън Сегал направи на членовете на три клуба в района.

Други Обществени и Културни Проекти

БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ

ДИНЕВИ ГРУП са главни изпълнители на сградата на Бургаския свободен университет. Тя е една от най-мащабните обществени реализации за Бургаски регион.

АЛЕЯ НА НАРОДИТЕ

Алея на народите в Свети Влас включва поставянето на бронзови барелефи на национални герои и бележити личности от  различни нации, които имат важна роля в българската история.

ПРАВОСЛАВЕН ХРАМ „СВЕТИ ВЛАСИЙ“

Продължавайки дарителските традиции на българските възрожденци, братя Диневи инвестират собствени средства в изграждането на храма „Свети Власий“.

Новини

Hotel Palace
Хотел “Палас” – Марина Диневи, Диневи Ризорт,Свети Влас – удостоен с престижна награда – “Европейска награда за качество“ !!!

“Европейска награда за качество“ е ясен показател, че фирмата, която притежава тази награда има специално отношение към дейността си е с висока оценка по ред показатели.
Програма !!!

Ginyo Ganev Dinko Dinev Yordan Dinev Dinevi Group
Диневи Груп Представя – Гиньо Ганев Първият национален омбудсман на Република България

Не може да има съмнение, че мащабът и добронамереността, която носиш, ще допри- несат за така полезното сближаване между българи и грузинци – и като икономически действия, и като чувства.