Scroll Top

Амфитеатър Арена

В основата на всяко изкуство, както и на всеки бизнес, стои страстта – към това, което те вдъхновява, което те зарежда, което правиш със сърце и с размах.

амфитеатър влас

АМФИТЕАТЪР АРЕНА

Водени от тази страст през 2008 г. братя ДИНЕВИ изграждат Амфитеатър „АРЕНА“. Модерното съоръжение разполага с 800 места за любителите на Мелпомена и се намира на метри от брега. В поздравителния си адрес към предприемачите, тогавашният министър на културата Стефан Данаилов написа, че „отношението на меценатство и закрила спрямо талантливите хора на България, е едно от най-стойностните капиталовложения в обществото ни“.

Вече 10 години арената в Свети Влас събира едни от най-популярните имена на родната артистична, музикална и спортна сцена. Тя на практика е културният календар на града и околността и се превърна в негова емблема.

През летния сезон, културният афиш включва интересни тематични вечери, гостуват театрални формации и музикални групи. Тук се провежда традиционният конкурс за телевизионна журналистика „Свети Влас“, фестивалът на изкуствата, турнирите по смесени бойни изкуства ММА и др. Точно тук, жителите на града и чуждестранните туристи, наблюдаваха уникалната тренировка по айкидо, която холивудската легенда Стивън Сегал направи на членовете на три клуба в района.

свети влас театър

Други Обществени и Културни Проекти

БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ

ДИНЕВИ ГРУП са главни изпълнители на сградата на Бургаския свободен университет. Тя е една от най-мащабните обществени реализации за Бургаски регион.

АЛЕЯ НА НАРОДИТЕ

Алея на народите в Свети Влас включва поставянето на бронзови барелефи на национални герои и бележити личности от  различни нации, които имат важна роля в българската история.

ПРАВОСЛАВЕН ХРАМ „СВЕТИ ВЛАСИЙ“

Продължавайки дарителските традиции на българските възрожденци, братя Диневи инвестират собствени средства в изграждането на храма „Свети Власий“.

Новини

11
КАЛЕНДАР СЪБИТИЯ 2024 – ДИНЕВИ РИЗОРТ

Марина Диневи е предпочитана дестинация и домакин на редица светски, спортни, културни и бизнес събития. Колорит и невероятна атмосфера, романтичен булевард за разходки в близост до впечатляващи яхти, шикозни бутици и елитни ресторанти.